Nieuw: Nederlandstalige Groepsreizen 50 Plus naar Japan

Als 50-plusser op reis met een kleine groep gelijkgestemden? Met reisorganisatie Groepsreizen 50 Plus geniet je van een op-en-top programma, met de grootste zorg samengesteld. En gedurende de volledige reis Nederlandstalige begeleiding, van vertrek tot thuiskomst in Zaventem. Kortom, alle vakjes zijn aangevinkt om een bestemming in alle rust en in al zijn facetten te kunnen ontdekken.

Nieuw: Nederlandstalige Groepsreizen 50 Plus Japan 01 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
Nieuw: Nederlandstalige Groepsreizen 50 Plus Japan 02 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
Nieuw: Nederlandstalige Groepsreizen 50 Plus Japan 03 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt

Ook voor alleenreizenden

Ben je alleen of wil je partner niet mee op reis? Ook alleenreizenden zijn van harte welkom. We voorzien zelfs een formule op kamerdeelbasis, zo heb je altijd de mogelijkheid om mee te gaan zonder singlesupplement. Geef het bij je aanvraag zeker mee als je een kamergenoot zoekt. En omdat je reist in kleine groep, leer je alle leden van je reisgezelschap beter kennen.

17-daagse groepsreis Japan

Met Groepsreizen 50 Plus kan je letterlijk de hele wereld rond. Van een korte citytrip in Europa tot een rondreis naar bucketlist-bestemmingen wereldwijd. Japan staat bijvoorbeeld nog maar net op de planning. Zin om mee te gaan op 17-daagse groepsreis naar het land van de rijzende zon?

Neem alle tijd

Een land van rode tempels en roze bloesems, van geisha’s en samoerai, van aloude tradities in contrast met de modernisering … Japan is zo bijzonder dat we er alle tijd voor nemen. Zo slapen we de eerste vier nachten in Kyoto om even te acclimatiseren. De beste manier om alle facetten van de stad te ontdekken en uitgerust de rondreis voort te zetten.

Geniet van een uiterst gevarieerd programma met cultuur, natuur en Japanse gastronomie. Met zorgvuldig geselecteerde hotels en gebalanceerde maaltijden.

Meer reisinspiratie in ons magazine OpVakantie!

Deze en andere reisreportages lees je in ons inspiratiemagazine OpVakantie!. Van vakantiehuizen voor een onvergetelijke gezinsvakantie tot absolute tophotels om jezelf helemaal te verwennen. Van gekende vakantiebestemmingen tot verrassende aanraders, kortbij en ver weg.

Lees inspiratiemagazine OpVakantie! »

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.