Inspiratiemagazine OpVakantie!

In ons nieuwe magazine vol reisinspiratie tonen we je een selectie uit het aanbod van de betere nichetouroperators en luxerederijen. Boeiende reisreportages en vakantieverhalen over droombestemmingen, ontdekkingen en avontuur. Van tips voor een trip tussendoor tot suggesties voor een grote reis.

Inspiratie magazine OpVakantie! vakantie tips 2021 en 2022 01 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
Inspiratie magazine OpVakantie! vakantie tips 2021 en 2022 02 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
Inspiratie magazine OpVakantie! vakantie tips 2021 en 2022 03 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt

Brede waaier aan vakantie tips

In dit magazine inspireren we je alvast graag met een gevarieerde selectie bestemmingen en mogelijkheden. Van vakantiehuizen voor een onvergetelijke gezinsvakantie tot absolute tophotels om jezelf helemaal te verwennen. Van gekende vakantiebestemmingen tot verrassende aanraders, kortbij en ver weg. Cruiseliefhebber? We tonen je opnieuw een diverse waaier aan routes en stellen je graag enkele nieuwe cruiseschepen voor.

Op vakantie zonder zorgen

Waar wacht je nog op om je reizen te realiseren? Reken daarvoor op ons, je vertrouwde reisprofessional. Zo ben je altijd zeker van bijstand en bescherming conform de Belgische reiswetgeving, voor een vakantie zonder zorgen.

Graag een gedrukt exemplaar?

We lieten dit magazine ook kwalitatief drukken. Contacteer ons voor een gratis exemplaar.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.