Bijzondere Vakanties

Vakantie is bij uitstek genieten van het samen zijn, samen dingen doen. Quality time met de familie, actief genieten op vakantie of iconische treinreizen? We delen graag bijzondere adresjes, bij voorkeur familiaal gerunde luxe hotels, waar je met open armen verwelkomd wordt voor een bijzondere vakantie volledig naar wens. Welke reisdromen je ook hebt, we helpen ze graag realiseren.

Quality time met de familie

Vakantie is dé tijd van het jaar om met familie samen te zijn en leuke memorabele dingen te beleven. Wat dacht je van de Azoren bijvoorbeeld, het Hawaï van Europa? 

Samen op vulkanentocht, walvissen en wilde dolfijnen spotten in hun natuurlijke habitat, leren golfsurfen, lekker eten, je zintuigen voelen tintelen van de pure oceaanlucht of een heerlijk verfrissend bergriviertje. 

Waar wacht je nog op? Welke vakantiedromen staan er nog op jullie gezinslijstje?

Actief Genieten

Tijdens je vakantie heb je eindelijk ook de tijd om te genieten van je hobby’s. Een heerlijk actieve vakantie in de Dolomieten of de Alpen? Overdag samen de bossen en bergen in en genieten van de fysieke inspanning, samen picknicken.

Na de inspanning volgt ontspanning. Een heerlijke massage, een deugddoende sauna, een lekker aperitiefje, een heerlijk diner en nog een slaapmutsje in goed gezelschap om je dag af te sluiten.

Lente, zomer, herfst of winter. Kortbij of iets verder weg. Fietsen, wandelen, golfen, duiken, zeilen … Hou je van actief genieten? We helpen je graag je volgende trip realiseren.

Iconische Treinreizen

Graag een rondreis, maar liever niet op het water of met de auto? Al eens gedacht aan een treinreis? Ook vandaag bestaan er nog altijd heel wat adembenemende treinreizen. De Orient Express is wellicht een van de bekendste. 

Letterlijk en figuurlijke de hoogtepunten van Zwitserland ontdekken? Dan is de wereldberoemde Glacier Express beslist een aanrader. 

Ook ver weg kan je iconische treinreizen maken: met de Rocky Mountaineer doorkruis je op spectaculaire wijze de Rocky Mountains in Canada. Of de legendarische Bloutrein in Zuid-Afrika, nog altijd een 5-sterrenhotel op rails. Interesse?

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.