Inspirerende Rondreizen

Bijna 50 jaar is de wereld onze thuis. We delen graag onze bijzondere ervaringen om je de wondere wereld te laten ontdekken. Of je nu voor het eerst naar Afrika of Azië wil, of een doorgewinterde liefhebber bent van safari of het Verre Oosten. Als onafhankelijk reiskantoor hebben we professionele lokale partners in alle hoeken van de wereld. Zodat jij zorgeloos kan genieten van elke ervaring. 

Safari in Afrika

Een safari is altijd een heel bijzondere ervaring. Of je nu voor de eerste keer naar Afrika trekt, of een doorwinterde liefhebber bent van de meest weergaloze landschappen en dieren van onze planeet.

Van glamping in de Serengeti in Tanzania, tot een fly-in safari in de Okavango delta in Botswana. Oog in oog staan met gorilla’s in Rwanda of een self drive safari met het ganse gezin in het Krüger Nationaal Park in Zuid-Afrika.

En waarom niet combineren met een deugddoende beach & relax safari in Zanzibar, Mauritius of de Kaapse Rivièra ter afronding?

Fascinerende culturen in Azië

Azië telt nog veel te ontdekken, fascinerende culturen. Pagan in Myanmar herbergt bijvoorbeeld de grootste verzameling boeddhistische tempels, ruïnes en stoepas ter wereld, maar is voor velen nog ongekend terrein.

Myanmar was dan ook jaren afgesloten voor toeristen, maar biedt vandaag een unieke mogelijkheid om de authentieke boeddhistische cultuur te ontdekken tijdens een culturele rondreis. Dat geldt ook voor Laos, ingesloten tussen zijn bekendere buren Vietnam, Cambodja en Thailand.

Een eerste kennismaking of helemaal gek van Azië? We helpen je graag op weg om precies die rondreis uit te stippelen waar jij van droomt.

Verborgen schatten van Europa

Ook in Europa valt er nog heel wat te ontdekken. Neem Griekenland bijvoorbeeld, de bakermat van onze Europese cultuur. Voorbij de gekende zon, zee en stranden zijn er zoveel verrassende locaties en activiteiten.

In Olympia wordt nog steeds de olympische vlam ontstoken en in Epidaurus staat het best bewaarde theater uit de Griekse oudheid. Nog steeds ongeëvenaard in zijn akoestiek. 

Ook weg van de platgetreden paden in Spanje, Italië … valt zoveel te ontdekken en te beleven. Benieuwd wat er zoal te ontdekken valt?

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.