Over ons

De Permentier Travel is een onafhankelijk reisbureau in Hasselt, in 1972 opgericht door Brigitte Verdonck.

“Bijna 50 jaar is de wereld al onze thuis. Bij ons ga je niet op reis, maar kies je voor een belevenis. We zijn experts in maatwerk en combineren jouw wensen met ons advies. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners zorgen we ervoor dat elke vakantie een succes wordt.”

Bij De Permentier Travel kan je terecht voor alle bijzondere vakantiebelevingen: heerlijk relaxen, cultureel ontdekken, gezellig genieten, écht samenzijn, even de batterijen terug opladen … Kortbij en ver weg, te land, ter zee of in de lucht.

We staan garant voor onbezorgd reizen op maat van elke klant. Want als Belgisch reisbureau ben je bij ons altijd beschermd conform de Belgische wetgeving en zijn we persoonlijk bereikbaar voor, tijdens én na je reis.

Over Brigitte

Reizen van jongs af aan

Ik ben geboren en getogen in Hasselt, de hoofdstad van het mooie Limburg. En toch heb ik de wereld gezien!

Als kind had ik het geluk om met mijn ouders en zussen mee te kunnen reizen naar vele Europese bestemmingen.

Mijn vader vond altijd de ideale combinatie tussen genieten, ontspannen en cultuur. Mijn moeder had dan weer oog voor de lokale gerechten en de typische, lekkere lokale drankjes.

Al deze kleine dingen hebben van mij na jaren een wereldburger gemaakt.

Weinig bestemmingen – de wereld rond – zijn mij onbekend. En indien er zich toch een onbekende bestemming aanbiedt, kan ik te rade gaan bij mijn degelijke en betrouwbare leveranciers. Samen met hen maak ik voor u dan een perfecte vakantie!

– Brigitte Verdonck

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.