Stijlvolle Cruises

Je hebt cruiseschepen in alle formaten en categorieën. Als onafhankelijke cruise specialist houden we van kleinschalige schepen en rederijen. Zo kan je méér ontdekken. Of je nu houdt van verfijnde luxe cruises, groene expedities of een riviercruise. Vanop het water kan je de wereld vanuit een bijzonder interessant oogpunt beleven. 

Verfijnde Luxecruises

Enkele van onze favoriete rederijen voor luxe cruises zijn Seadream, Seabourn en Regent Seven Seas. Hun vloot bestaat exclusief uit kleinschalige all-suite schepen met plaats voor zo’n 100 tot max. 750 gasten. 

Omdat de schepen kleiner zijn, kunnen ze ook aanmeren op plaatsen waar grote schepen niet geraken. Wil je iets langer een bestemming ontdekken? Ook dat kan! 

Ben je een culturele ontdekker, gastronomische lekkerbek … Laat het ons weten. We bekijken samen welke rederij en programma het best bij je wensen aansluit.

Groene Expedities

Franse rederij Ponant en National Geographic hebben de handen in elkaar geslagen. Zo bieden ze je als liefhebber van ontdekking en natuur de meest intense expeditie ervaringen. 

Waar andere rederijen investeren in grotere en grootsere schepen, kiest Ponant al enkele jaren bewust voor kleinere en intiemere luxe yachts. Met 6 nieuwe zusterschepen, de Ponant Explorers, tilt de rederij groene luxe expeditiecruises naar een tot nog toe ongekend niveau. 

Onder begeleiding van experten ontdek je de meest ongerepte en best beschermde gebieden van onze planeet. Benieuwd naar het aanbod?

Riviercruises

Wie de geschiedenis van een land of continent écht wil ontdekken, moet naar zijn oevers. Een rivier is vaak de levensader waarlangs grote culturen zijn ontstaan.  Waar je het boeiende erfgoed vanuit een bijzonder interessant oogpunt kan beleven. 

Denk maar aan de zo vaak bezongen schone blauwe Donau of de kastelen langs de Loire. Om nog maar te zwijgen van de vele wijnstreken langs rivieren. 

Wat staat er nog op jouw bucketlist? Een cruise op de Nijl, de Mekong of een safari cruise in zuidelijk Afrika? Met een riviercruise geniet je van het verrassende perspectief op de oevers. Benieuwd naar de mogelijkheden?

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.