Club Med Magna Marbella: nieuw resort in Andalusië, Spanje

In het zuiden van Andalusië is Club Med Magna Marbella de ideale winterbestemming, dankzij het milde klimaat dat het hele jaar door heerst. In het laagseizoen maakt u van de gelegenheid gebruik om vrolijke kersttradities te ontdekken, evenals een van de beroemdste carnavals ter wereld.

Club Med Magna Marbella: nieuw resort in Andalusië, Spanje 01 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
Club Med Magna Marbella: nieuw resort in Andalusië, Spanje 02 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
Club Med Magna Marbella: nieuw resort in Andalusië, Spanje 03 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt

Fris groen gebied

Magna Marbella is de ideale uitvalsbasis om de culturele schatten van de regio te ontdekken zoals Ronda, Málaga, Córdoba en Granada.

Je logeert tussen de kust en de Sierra Blanca te midden van een weids en groen gebied van maar liefst 14 ha. Perfect voor wie in alle rust wil vertoeven in de Andalusische zon, en genieten van de connectie met de natuur en qualitytime met het gezin.

Bakermat van padel

Fan van padel? Het is hier in Marbella dat het balletje van de raketsport uit Zuid-Amerika voor het eerst Europese grond raakte. Waar beter dan op de zes eigen padelbanen van Club Med Magna Marbella om ten volle van dit spel te genieten?

Of haal je hart op tijdens andere sportieve activiteiten en must-try experiences zoals trapeze, trampoline, tennis, yoga, minigolf, zipline, beachvolleybal …

Meer reisinspiratie in ons magazine OpVakantie!

Deze en andere reisreportages lees je in ons inspiratiemagazine OpVakantie!. Van vakantiehuizen voor een onvergetelijke gezinsvakantie tot absolute tophotels om jezelf helemaal te verwennen. Van gekende vakantiebestemmingen tot verrassende aanraders, kortbij en ver weg.

Lees inspiratiemagazine OpVakantie! »

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.