Southern Cross: 11-daagse treinreis door Zuidelijk Afrika – Pretoria – Victoria Falls

Reis de Southern Cross, een panoramische reis van 11 nachten door Zuid-Afrika, eSwatini, Mozambique en Zimbabwe. Als je tijdig boekt geniet je van 20% korting OF ontvang twee nachten gratis accommodatie in Victoria Falls, een helikoptervlucht over de watervallen en een enkele reis vlucht tussen Johannesburg/Kaapstad en Victoria Falls.

Reis door de Drakensbergen om deel te nemen aan de Panoramaroute met een safari in Kruger.

Tour door Maputo, de hoofdstad van Mozambique, voordat je het bergachtige koninkrijk eSwatini gaat verkennen. Geniet van een gamedrive (jeepsafari met gids) in Kapama en een bezoek aan een centrum voor bedreigde diersoorten en het Great Zimbabwe Monument.

Tour Antelope Park en Matobo National Par, een werelderfgoedlocatie. Ga verder naar Hwange voor gameviewing (safari) voordat je aankomt in Victoria Falls voor een wandeltocht door het dorp en de donderende watervallen.

Sluit af met een cruise bij zonsondergang op de machtige Zambezi.

 

 

Praktische reisinformatie

Over de trein

U reist aan boord van de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven.

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De ‘Pride of Africa’ is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! 

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.