Silver Nova: het nieuwste schip van Silversea

Het opvallende open, asymmetrische ontwerp transformeert de manier van cruisen met adembenemende, panoramische uitzichten die je dieper verbinden met elke bestemming. Binnen creëren prachtige glazen wanden van vloer tot plafond en glazen liften een gevoel van ruimte zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Bovendien zal je verwend worden met uitgebreide gastronomische diners, het zalige Otium-wellnessconcept, de breedste selectie luxueuze suites en meer – waardoor de manier waarop je op cruisevakantie gaat een nieuwe referentie zal kennen.

Verander je manier van cruisen

Wanneer je de wereld van Silver Nova binnenstapt, zal het schip je idee van ultraluxe cruises transformeren – letterlijk je perspectief veranderen op plaatsen waarvan je altijd al hebt gedroomd om ze te zien. Bovenstaande foto mag dan wel een gecreëerde visualisatie zijn, het geeft perfect weer welke adembenemende uitzichten je zal hebben.

Binnen geven de prachtige kamerhoge glazen wanden en elegante glazen liften soms het gevoel dat je helemaal niet op een schip zit. Ze tilt ook Silversea’s kenmerken van butlerservice, zalige Otium-wellness en gastronomisch dineren naar een hoger niveau.

De Silver Nova biedt u de breedste selectie ooit van luxueuze suites, zodat u altijd keuze te over heeft.

Nova-manier

Overal waar je kijkt op de  Silver Nova, ontdek je nieuwe designaccenten die je zintuigen prikkelen. Ontworpen vanaf het water om elk aspect van uw reiservaring te verbeteren, zit dit nieuwe cruiseschip vol verrassende manieren om het gevoel over te brengen dichter bij elke kustlijn te zijn en meer ondergedompeld te zijn in uw omgeving.

Trouw aan haar naam, is de Nova-manier om de wereld te zien, bekende plaatsen nieuw te laten aanvoelen en nieuwe plaatsen buitengewoon te laten voelen – in elk opzicht is ze voorbestemd om de manier waarop we cruisen voor altijd te veranderen.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.