Luxe treinreis met de Venice Simplon-Orient-Express

Aan boord van de legendarische Venice Simplon Orient Express maak je een memorabele treinreis, zoals je nooit eerder hebt ervaren.

Venetie - Luxe treinreis met de Venice Simplon-Orient-Express van Brussel naar Venetie | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
De bar in de Orient Express Luxe treinreis met de Venice Simplon-Orient-Express van Brussel naar Venetie | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
Gondels in Venetie - Luxe treinreis met de Venice Simplon-Orient-Express van Brussel naar Venetie | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt

Programma

Dag 1 : Brussel

Ontvangst in het station Brussel-Zuid kort na de middag. Een persoonlijke steward helpt je bij de installatie in een van de luxueus ingerichte blauw-goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Om 15.20 uur spoort de trein richting Zwitserland. De afternoon tea krijg je in je coupé geserveerd. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car ‘3674’. In een van de drie restauratierijtuigen geniet je van een culinair hoogstaand viergangendiner. Overnachting in je privé slaapcompartiment.

 

Dag 2 : Zwitserse Alpen – Venetië

Je privé steward dient je in je coupé het ontbijt op, terwijl je het prachtige landschap van de Zwitserse Alpen doorkruist. Informele babbel met de medereizigers. Verfijnd driegangenmiddagmaal. ‘s Middags geniet je van het prachtige berglandschap van de Italiaanse dolomieten. Terwijl je nipt van de afternoon tea in je coupé, spoor je door de Venetiaanse lagunes. Aankomst in het Santa Lucia station van Venetië rond 19.07 uur. Transfer van het station naar Hotel Metropol***** waar je de komende 2 nachten zal verblijven.

Dag 3 : Venetië

Ontbijt. Vrij verblijf in het centraal gelegen luxehotel Metropol***** vlakbij het beroemde San Marcoplein. Je hebt zeker voldoende tijd voor een wandeling door de romantische binnenstad, een gondeltochtje of een uitstap naar de eilandjes Murano en Burano.

Dag 4 : Venetië – Brussel

Ontbijt. Vrije tijd tot aan de privé vip-transfer per motorboot naar de luchthaven voor de rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Brussel.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.