Grecotel Caramel op Kreta

Kreta is het grootste en meest zuidelijke Griekse eiland. Naast een populaire zonbestemming is het eiland van de Minotaurus de bakermat van de Europese beschaving. Waar de scheidingslijn tussen mythe en geschiedenis een wazige rimpel wordt. Geen betere plek om dit zelf te ontdekken dan vanuit een van de resorts van Grecotel op Kreta.

Op een paar minuten van Rethymnon, de oude havenstad van de Venetiaanse veroveraars, kunnen we Grecotel Caramel ten zeerste aanbevelen voor wie het graag kleinschaliger heeft.
Een fijn boetiekhotel, ontworpen als een eilandnederzetting. Elke kamer is uniek, individueel gedecoreerd en ingericht met handgemaakte meubels en designer-stoffen. Langs het zwembad met afwisselende stemmingslichten kan je heerlijk ontspannen.
Iets anders in gedachten? Vraag er ons naar. Grecotel is een familiale Griekse hotelketen met 30 luxe- en familieresorts (4 en 5 sterren), gelegen aan de mooiste Griekse stranden op het vaste land of één van de Griekse eilanden.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.