Luxe winterzon vakantie Dubai – Abu Dhabi

Nood aan exotische zon en zelfverwennerij? Dan is Dubai met tal van rechtstreekse vluchten vanuit Brussel de ideale bestemming voor een luxe winterzon vakantie, een zonnige cruise, een city break tussendoor of een rondeis door de Verenigde Arabische Emiraten.

Winterzon en wereldtentoonstelling Dubai 02 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
Winterzon en wereldtentoonstelling Dubai 03 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt
Winterzon en wereldtentoonstelling Dubai 04 | De Permentier Travel - Reisbureau Hasselt

Ideale winterzonbestemming

Dubai is een ideale bestemming voor een strandvakantie in onze winter, waar u nog steeds kan genieten bij een 20 tot 25 graden.

Heeft u iets meer tijd? Waarom niet combineren met Abu Dhabi? Abu Dhabi is veruit de grootste deel-emiraat van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en staat synoniem voor heel wat cultuur en historische bezienswaardigheden.

Relax of city break?

Dubai spreekt tot de verbeelding. In enkele decennia zijn de traditionele bedoeïenen- en islamcultuur er verrassend samengesmolten met de westerse levensstijl. De magische woestijn, de levendige soeks en de galmende minaretten staan in fel contrast met de hypermoderne luxe resorts en shoppingcentra. Telkens weer slaagt deze stad van superlatieven erin het ondenkbare te realiseren. Net wanneer je dacht dat het niet meer gekker kon, beleef je in Dubai de ultieme winterzon vakantie.

In het exclusieve Dubai zou je bijna vergeten dat je je heel dicht bij de woestijn bevindt. Voor de avonturiers mag ook dunebashing of met een quad door het woestijnzand racen niet ontbreken.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.