Cruise Bretagne: Tussen wilde kusten en vuurtorens

De wilde kusten van Bretagne in Frankrijk zijn mooi vanaf de zee … Zeker met Ponant, befaamde Franse rederij met kleinschalige schepen.

Programma

Vertrek heen en terug vanuit Saint-Malo. Je kan dus makkelijk met de eigen wagen naar de vertrek- en aankomsthaven rijden.

Vaar aan boord van Le Bellot voor deze authentieke cruise van 7 nachten om de natuurlijke wonderen van de Bretonse kust en zijn vuurtorens te ontdekken.

U ontdekt o.a. de Ponant-eilanden, naar dewelke de rederij vernoemd is.

Het eiland Bréhat, ook bekend als het bloemeneiland vanwege de grote verscheidenheid aan flora daar, zal het u verrassen met de schoonheid van zijn landschappen, afwisselende rijke vegetatie en roze granietrotsen.

Het noordelijke deel bestaat uit twee eilandjes en heeft een wilde kustlijn, waarvan de uiterste punt wordt gemarkeerd door de vuurtoren van Paon. Dit bezoek aan de Glénan-eilanden biedt u een ansichtkaartomgeving: de witte zandstranden en smaragdgroene wateren roepen het exotisme van de verre Seychellen op.

Ten noorden van het toepasselijk genaamde Belle-Île-en-Mer biedt de landtong Pointe des Poulains een natuurlijk en bewoond panorama met ongerepte schoonheid: geërodeerde leisteenrotsen, grotten, fijne zandstranden en met heide bezaaide heidevelden vormen een omgeving die vraagt om ontdekt te worden.

De omstandigheden zijn ook ideaal voor wateractiviteiten zoals kajakken, ver weg van de drukte, zodat u in alle rust van deze momenten kunt genieten.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.