Costa Rica

Costa Rica: een streling voor het oog voor elke natuurliefhebber!

“Pura Vida” is een Costa Ricaans begrip, eens je naar Costa Rica bent afgereisd, begrijp je meteen waarom. De mensen zijn er hulpvaardig, oprecht belangstellend en begroeten je met een warme lach.

Overal voel je de latino-vibes, de altijd vrolijke gezichten van de Costa Ricanen, zijn getuige van een levensvreugde en een bijna vanzelfsprekende ‘savoir-vivre’.

De uitgestrektheid van de natuur, de onbeschrijflijk mooie fauna en flora, van roodoogmakikikker tot slingerapen, toekans of jaguars, tot de pracht van de mangroves, of schildpadjes die hun weg zoeken naar zee, … zorgen ervoor dat Costa Rica een onvergetelijke indruk zal nalaten. Ook is Costa Rica de habitat van wel meer dan 900 vogelsoorten.

Meer dan 30% van het land is beschermd natuurgebied. Costa Rica is synoniem voor ecologie! Veel Costa Ricanen zetten zich dan ook in voor het behoud van hun prachtige natuur. In Costa Rica heb je een mooie keuze aan nationale parken en vind je heel wat vulkanen. De meesten zijn niet meer actief, maar dat maakt hen niet minder impressionant, want vulkanen betekenen ook geisers, warmwaterbronnen, verborgen watervallen, en veel fauna en flora.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.