Da Balaia

Club Med – Portugal

Da Balaia

Da Balaia

In het zuiden van Portugal, diep in de Algarve regio ligt het paradijs van Da Balaia. Gelegen op een rotsklif, hoog boven het goudgele strand, kijk je uit over de diepblauwe Atlantische oceaan. In dit resort staan ontspanning en sport centraal. Laat je meevoeren door de mediterrane geuren van olijfbomen, eucalyptus en parapludennen. Daal de rots af en voel het zand tussen je tenen. In alle rust, of al spelend met de kinderen, want er zijn talloze voorzieningen voor de kleinsten op dit familievriendelijk resort.

Da Balaia

Balaia Golf Village

Woorden als ‘swing’ en ‘handicap’ zijn hier nooit ver weg. Da Balaia is een walhalla voor golfliefhebbers. Geef toe, waar vind je nog ‘greens’ met zo’n adembenemend uitzicht op de oceaan en de omgeving? Maar liefst vijf prachtige 18-holes banen liggen op je te wachten.

Da Balaia

Praia Maria Luisa

Het Da Balaia resort ligt aan het idyllische kustplaatsje ‘Praia Maria Luisa’. De kustlijn is hier grillig en betoverend. Ruige rotspartijen met intieme strandjes en idyllische haventjes waar vissers met verweerde handen hun netten repareren. De eeuwenoude cultuur van de Algarve en de levendige stranden vormen de ideale ingrediënten voor een onbezorgde vakantie.

Go top