Warme winteroorden

Zuid-India, Nieuw-Zeeland, Singapore & Maleisië

Promotie Warme Winteroorden

Zuid-India

Met de individuele rondreis in het kleurrijke Zuid-India verkent men de hoogtepunten van deze bijzondere, tropische regio met ook enkele unieke activiteiten, zoals een boottocht in het Periyar National Park, een avondceremonie in de Meenakshi tempel, een overnachting op een echte ‘Houseboat’ in de wereldberoemde “Backwaters”,…

Tijdens de reis verblijft u in enkele Boutique Style Hotels zoals het Hotel Svatma, de Spice Village, Palais de Mahe, de Brunton Boatyard,… Zoals altijd is dit een voorbeeldprogramma en kan dit bijvoorbeeld uitgebreid worden met een strandverblijf in Mararikulam of omgeving.

Deze reis is natuurlijk ook combineerbaar met andere regio’s in India of de buurlanden.

Promotie Warme Winteroorden

Nieuw-Zeeland

De 22-daagse Fly & Drive ‘Discover New Zealand’ is een bijzonder programma omdat men verblijft in authentieke & luxueuze B&B’s/Lodges/Hotels. Uitgebreid contact met de gastvrije ‘Kiwi’s’ staat dan ook centraal tijdens deze reis.

Naast de verkenning van de hoogtepunten van het noorder- en zuidereiland met o.a. het Tangariro N.P., het Abel Tasman NP, de Bay of Islands, Rotorua, het Otago schiereiland,… staan ook enkele exclusieve excursies op het programma zoals o.a. een helikoptervlucht over het Westland N.P., een ‘hole in the rock cruise’, een ‘Doubtfull Sound Wilderness Cruise’,…

Het programma is natuurlijk aanpasbaar aan uw wensen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een camperhuur in Nieuw-Zeeland of Australië. We hebben dan ook een samenwerking met diverse aanbieders.

Promotie Warme Winteroorden

Singapore & Maleisië

In deze droomreis staat een uitgebreide kennismaking met Singapore en het vasteland van Maleisië op het programma. Het wordt een leuke afwisseling tussen de moderne grootsteden Singapore en Kuala Lumpur, de natuur van de Cameron Highlands en het Belum Rainforest en de wondermooie stranden op Pangkor Laut. De westkust is dan ook de regio met het beste weer tijdens onze wintermaanden.

Er wordt verbleven in enkele luxueuze en exclusieve hotels zoals The Majestic Malacca, The Ritz Carlton, The Eastern en Oriental Hotel, … Het strandverblijf wordt voorzien in het Pangkor Laut Resort, lid van SLH en uitgeroepen als ‘Number One in the World’ door Condé Nast Traveller. Alles blijft zoals steeds aanpasbaar aan uw wensen.

Meer info over deze aanbieding?

Contacteer ons via onderstaand formulier.

Go top