Londen – Kopenhagen

Regent Seven Seas Cruise

Londen – Kopenhagen

Londen (Southampton)

De reis start in Southampton, de grootste stad en haven van de Engelse zuidkust. Je kan eerst de historische gebouwen ontdekken en rustig rondslenteren langs de waterkant in het Royal Victoria Country Park. Hier lag ooit het militaire hospitaal waar de legendarische Florence Nightingale werkte. De Titanic vertrok ooit in de haven van Southampton. Wees gerust, jouw cruise zal beter verlopen.

Londen – Kopenhagen

Belfast

Belfast ligt knus verborgen aan de ruige kusten van Noord-Ierland. De Lagan rivier stort zich hier al eeuwenlang in de zee. Belfast heeft dan ook een rijk historisch verleden als de oudste vestiging van de Middeleeuwen. Pik een optreden mee in het Grand Opera House, bezoek de trendy shops en snuif de sfeer op in de lokale pubs.

Londen – Kopenhagen

Seven Seas Voyager

Een cruise bij Regent Seven Seas is er eentje voor de memoires. Regent gebruikt kleinere schepen, geen immense onpersoonlijke mastodonten. Hierdoor is er ook een select publiek aan boord, dat via een all-inclusive formule rustig kan genieten van de reis en alle faciliteiten aan boord. Reken op een persoonlijke bediening, ruime kamers en een service op hoog niveau.

Londen – Kopenhagen

Oslo

De volgende grote stad op je tocht is Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. Oslo ligt temidden van beboste heuvels en besneeuwde bergtoppen en is de thuis van de belangrijkste havenverbinding met de rest van Europa. De 900-jarige geschiedenis van de stad wordt gekenmerkt door meerdere grote branden waardoor je een speciale mix van architecturale stijlen krijgt te zien. Als toerist kan je het vrij compacte stadscentrum makkelijk te voet verkennen.

Londen – Kopenhagen

Kopenhagen

De eindbestemming van je cruise is Kopenhagen, de statige hoofdstad van Denemarken en één van de oudste hoofdsteden in Europa. Oorspronkelijk was het een visserdorp, maar door de prima havenligging werd het al snel een grote stad. Eens aan wal kan je genieten van theaters, musea, kunstgallerijen en veel muzikaal entertainment. Absoluut een memorabel bezoek.

Go top